Terugblik: Dutch Dakar Experience 2017

Als wij terugkijken op DDE 2017 mogen wij wel stellen dat ook dit jaar DDE weer een groot succes was! Ieder jaar blijft het besloten relatie-event dat wij samen organiseren met VB-Airsuspension groeien, waardoor bezoekers, relaties en partners van steeds meer spektakel mogen genieten.

Met ruim 1.000 bezoekers verspreid over twee dagen en ruim 20 partners die dit jaar meededen, is er een record aantal rondjes over de Dakar Truck baan gereden! Uiteraard mocht men ook zelf een technisch parcours afleggen in een 4×4-voertuig en waren de RIBS ook weer van de partij. Naast deze grote activiteiten waren er dit jaar voor het eerst ook kleinere activiteiten zoals het besturen van 4×4 Radiografische Auto’s.

activiteiten-dde-2017

Stichting Groot Hart

Stichting Groot Hart, dat kinderen met een hartafwijking een mooie dag bezorgt, was voor de tweede keer aanwezig. De kinderen hebben weer een geweldige dag gehad en voelde zich als een echte VIP tijdens het event.

donatie-stichting-groot-hart

2017-12-27T15:14:03+00:00 mei 31st, 2017|Dutch Dakar Experience|Reacties uitgeschakeld voor Terugblik: Dutch Dakar Experience 2017
Laat ons u terugbellen

Wilt u door Veth Automotive gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens hier achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

X
Bel mij terug