Pick-up accessoires 2018-02-13T16:45:42+00:00

Hardtops

De hardtop is geschikt voor niet verlengde pick-ups en biedt een verscheidenheid aan toepassingen in zowel het bedrijfsleven als voor vrijetijdsgebruik. De hoogwaardige hardtop zorgt voor een elegante verschijning in combinatie met uw pick-up. De hardtop biedt de mogelijkheid om ladingen veilig te vervoeren en goed te beschermen.

Containers

Veth Automotive heeft voor de verlengde pick-ups een speciale gesloten container ontwikkeld, die voldoet aan de BPM-wetgeving. Wanneer er een gesloten container wordt geplaatst op de laadruimte van een verlengde pick-up, dient deze te voldoen aan diverse fiscale eisen. Wanneer er niet aan deze eisen wordt voldaan, is het voertuig BPM-plichtig.

De fiscale eisen die aan de container worden gesteld zijn:

 • De container moet geheel afsluitbaar zijn. Dat wil zeggen dat deze achter de laadklep van de auto nog een eigen klep of deur moet hebben.
 • De container mag geen zijruiten hebben.
 • In de container moet minimaal de helft van het laadvermogen van de auto aan lading kunnen worden vervoerd.
 • De container moet eenvoudig afzetbaar zijn, bijvoorbeeld met een heftruck.
 • Een elektrische verbinding met een stekkeraansluiting is toegestaan.

Specificaties en mogelijkheden container:

 • De container is leverbaar in de kleur van de carrosserie.
 • De container is verkrijgbaar met luiken aan de zijkant.
 • Door middel van de heftruck gaten, is de container gemakkelijk te plaatsen en af te nemen.
 • Het slot van de achterruit kan geschakeld worden met de centrale deurvergrendeling.
 • De container moet eenvoudig afzetbaar zijn, bijvoorbeeld met een heftruck.

Tonneaucover

De tonneaucover is een cover die ontworpen is om jouw laadbak veilig, droog en schoon te houden. De cover is gemaakt van duurzaam aluminium traanplaat en heeft een laadvermogen van maximaal 100 kg. De tonneaucover wordt met een scharniersysteem geplaatst waardoor de deksel snel en gemakkelijk kan worden verwijderd zonder gebruik te maken van gereedschap. De cover sluit aan op de laadbak waardoor de lading veilig vervoerd kan worden.

Rollcover

De rollcover van Mountain Top (MT) is een zeer functionele en goed uitziende laadbakbescherming. Het heeft meerdere vergrendelingsposities en kan gemakkelijk met een trekstang worden bediend. Daarbij is het mogelijk om als gebruiker de snelheid aan te passen voor het openen en sluiten van de MT Rollcover. Met behulp van klemmen is de rollcover stevig bevestigd aan de laadbak van de pick-up, waardoor de laadbak droog en schoon blijft.

Er zijn verschillende productopties beschikbaar voor de MT Roll Volkswagen Amarok DC:

 1. Beschikbaar met zilveren lamellen
 2. Beschikbaar voor voertuigen waarbij de achterklep niet afgesloten kan worden
 3. Beschikbaar met zwarte lamellen

Het is mogelijk om een sport bar accessoire of een cargo carrier te plaatsen op de Mountain Top Roll.

Laadbakbescherming

Side bars en styling bars

De hoogwaarde RVS sidebars geven uw pick-up een stoere, betrouwbare look en hebben een zeer belangrijke beschermfunctie. De styling bar is een gepolijste roestvrij stalen beugel die een stoer uiterlijk aan jouw voertuig geeft. De styling bar is eenvoudig te plaatsen op de pick-up laadrand, waardoor er geen kostbare ruimte van de laadbak verloren gaat.

4×4 Products

4x4products.shop is onderdeel van Veth Automotive B.V. en officiƫle Pick-up accessoire distributeur van Mountain Top & Roadranger in Nederland. Wij leveren voor zowel standaard als verlengde Pick-ups verscheidende accessoires. Voorbeelden hiervan zijn: containers, hardtops, tonneaucovers, roll-covers en sidebars.

Ga naar 4x4products.shop
Laat ons u terugbellen

Wilt u door Veth Automotive gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens hier achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

X
Bel mij terug