Loading...
Laadruimte betimmeringen 2018-04-05T12:13:31+00:00

Laadruimte betimmering

Bedrijfswagen betimmeringen op maat!

Het plaatsen van wand- en vloerbetimmering, tussenschot, dubbele vloeren, ladesystemen en kastopstellingen zijn slechts een kleine greep uit wat wij aanbieden als het gaat om laadruimte betimmeringen. U beschermt zo uw bedrijfswagen, uw vracht en gereedschap tegen beschadigingen. Het inrichten van uw bedrijfswagen kunnen geheel naar uw eigen wens op maat gemaakt worden, waarmee wij een oplossing kunnen bieden voor ieder probleem. De betimmeringen van Veth Automotive kenmerken zich door de hoge kwaliteit van materialen en de strakke afwerking.

De basisoplossing voor bedrijfswagens bestaat uit vloerplaten en wandbekleding. Dit kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld ladesystemen en kastopstellingen. Wij hebben veel ervaring als het gaat om het plaatsen van dubbele vloeren en diverse kastopstellingen. Door de jaren heen hebben wij voor veel verschillende, grote partijen soortgelijke oplossingen mogen aanbieden. Graag bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze doorontwikkelde systemen op het gebied van laadruimte betimmeringen.

Heeft u specifieke wensen? Alles is mogelijk. Vraag gerust onze specialisten om mee te denken over een inrichtingsvoorstel op maat.

Laat ons u terugbellen

Wilt u door Veth Automotive gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens hier achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

X
Bel mij terug