Loading...
Imperialen & glasrestelen 2017-11-20T09:56:40+00:00

Imperialen & glasrestelen

Uw bedrijfswagen multifunctioneel gebruiken? Probeer dan de imperialen en glasrestelen van Roofpacker.

Verhoog de multifunctionaliteit van uw bedrijfswagen met een Roofpacker imperiaal. Door de dakconstructie op uw voertuig heeft u de mogelijkheid om een grote diversiteit aan goederen te vervoeren. De imperialen zijn beschikbaar in verschillende materialen en vormen. Roofpacker biedt een compleet assortiment imperialen in verzinkt staal, fraai RVS of lichtgewicht aluminium. Daarnaast is het mogelijk om naast een standaard imperiaal te kiezen voor een werkplateau of 4×4 systeem.

Bij het ontwerp van de Roofpacker imperialen en glasrestelen is rekening gehouden met alle eisen die u als gebruiker heeft. Functionaliteit, veiligheid en vormgeving staan hierbij centraal. Een Roodpacker imperiaal of glasresteel is ieder in zijn soort een kwaliteitsproduct gemaakt door specialisten. De imperialen en glasrestelen zijn universeel en worden op maat gemaakt op basis van uw wensen.

Sterk en veilig

Een imperiaal of glasresteel krijgt veel te verduren. Daarom zijn de Roofpacker producten speciaal ontworpen tot een sterke en veilige constructie.

Voordelen op een rij

–    Eenvoudige montage
–    Lange levensduur
–    Sterke en stabiele constructie
–    Uitstekende vastbindmogelijkheden
–    Aansprekend design, passend bij de moderne bedrijfswagen
–    Gemaakt van duurzame materialen
–    Alle materialen zijn recyclebaar
–    Fluisterstil: extra comfort door anti-windruiswikkel aan voorzijde
–    Roest, krassen en slijtageschade zijn verleden tijd
–    Pasklaar: elk imperiaal speciaal ontworpen voor één type bedrijfsauto

Stalen imperiaal

  • Sterk en robuust

  • Moderne uitstraling en vormgeving

  • Corrosiebestendig

Roofpacker stalen imperiaal

Aluminium imperiaal

  • Laag gewicht (RVS en Aluminium)

  • Voorzien van een kogel gelagerde ladderrol

  • Dwarsliggers voorzien van antislip profiel

roofpacker aluminium imperiaal

RVS imperiaal

  • Sterk en robuust

  • Laag in gewicht

  • Standaard RVS corrosiebestendig

Roofpacker RVS imperiaal

Pick-up imperialen

Wij bieden naast de standaard imperialen ook een variant aan die geschikt is voor op uw pick-up. Imperialen van pick-up’s worden vaak in speciale toepassingen gebruikt. Zo is het mogelijk om op een polyester hardtop een imperiaal te monteren. Om een goed draagvermogen te garanderen wordt aan de binnenzijde een hulpframe geplaatst. Heeft u specifieke wensen? Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Imperiaal op pick-up met hardtop

Werkplateau

Een werkplateau is een imperiaal met vloer en  valbescherming, waarop u gemakkelijk en veilig kan werken. De hekwerken van het werkplateau kunnen worden in- en uitgeklapt. Zo kan er een veilige omheining worden gecreëerd indien u op het werkplateau staat. De imperiaal wordt volgens de richtlijnen VCA gemaakt. Het werkplateau wordt op basis van een stalen imperiaal gemaakt.

Glasrestelen

In lijn met de aluminium imperiaal is ook een lichtgewicht aluminium glasresteel ontworpen welke standaard voorzien is van een opklapbare voet. Roofpacker producten worden specifiek per automodel ontworpen voor een optimale pasvorm en toepasbaarheid. Net als onze imperialen worden ook de glasrestelen geheel op maat gemaakt van hoogwaardige materialen. De glasrestelen zijn verkrijgbaar voor een bestelwagen of kleine vrachtwagen en zijn toonaangevend in zijn soort.

Laat ons u terugbellen

Wilt u door Veth Automotive gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens hier achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

X
Bel mij terug