Loading...
Chassis aanpassingen 2017-11-27T10:04:18+00:00

Chassis aanpassingen

Is uw voertuig af fabriek niet leverbaar in uw gewenste uitvoering, wij passen deze geheel naar wens aan

Veth Automotive verbouwt standaard geleverde voertuigen tot carrosserie-varianten die af fabriek niet leverbaar zijn. Voorbeelden hiervan zijn een volledig elektrische pick-up in open laadbak- en veegvuiluitvoering, wielbasis verlengingen van bestelbussen en open laadbak varianten voor kleine bestelwagens.

Nissan e-NV200 Pick-up

Zero-emission is het toverwoord als het gaat om de naleving van de steeds strenger wordende milieueisen. Met de komst van de Nissan e-NV200 heeft Nissan voor dit type bestelauto’s als eerste een absolute troef in de markt gezet. De kleinste bestelauto van Nissan is de ideale partner voor diegenen die een compleet  elektrische bedrijfswagen zoeken. Daarnaast is de Nissan NV200 ook leverbaar als benzine- of dieseluitvoering.

Wij bieden de mogelijkheid om de Nissen e-NV200 en NV200 te leveren als Pick-up uitvoering. Door de compacte afmetingen en de praktische laadbak is de (e-)NV200 een ideale auto voor bijvoorbeeld hoveniers, gemeenten en reinigingsdiensten. De pick-up is leverbaar in vier verschillende basisuitvoeringen. Daarnaast zijn er diverse opties leverbaar. Zo kan de pick-up uitgerust worden met palenrekken, gereedschapskisten, optische signalering, laadbakcoating en meer.

Leaflet Nissan e-NV200

Nissan e-NV200 pick-up basis

Het is mogelijk om uw Nissan e-NV200 gesloten bestelwagen aan te passen tot pick-up. Hierbij wordt de cabine voorzien van een ABS achterwand met achterruit. De wielkasten worden afgewerkt met ABS panelen en de vloer wordt afgewerkt met een aluminium tranenplaat. Aan de achterzijde worden nieuwe LED verlichtingsunits gemonteerd en tussen de nieuwe aangebrachte verlichtingsunits wordt een achterbord geplaatst met daarop kentekenverlichting.

Nissan e-NV200 pick-up open laadbak

Voor het vervoeren van meer lading is het mogelijk om een open laadbak op te bouwen op de Nissan e-NV200 Basis Pick-up. De open laadbak wordt voorzien van een houten laadvloer en hang- en sluitwerk. De laadbak heeft een uitwendige afmeting van 2000 (L) x 1755 mm (B). De inwendige afmeting is 1950 (L) x 1700 (B) mm. Het zij-/ en achterbord van de laadbak is van aluminium en is 300 mm hoog. Het kopschot heeft een hoogte van 500 mm.

Nissan e-NV200 pick-up kipper

De Nissan e-NV200 pick-up in een kipper uitvoering is een upgrade van de pick-up met open laadbak. Bij de e-NV200 kipper wordt namelijk de gehele open laadbak elektrisch/hydraulisch achterover kippend geleverd. De kiphoek bedraagt ca. 45 graden en is makkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Het grondraam bestaat uit een vast en kippend gedeelte met doorsmeerbare scharnierpunten.

Nissan e-NV200 pick-up veegvuil

De veegvuil is uitermate geschikt voor gemeente in steden waar de milieuzones gelden. De opbouw is zeer licht in gewicht en bestaat uit kwalitatief kras vaste hoogwaardige materialen. De inwendige hoogte van de veegvuil opbouw bedraagt 950 mm. De container heeft links voor en rechts achter een schuifluik. De opbouw is voorzien van een vlakke laadvloer waardoor het vuil makkelijk naar buiten kan worden gekipt.

Laat ons u terugbellen

Wilt u door Veth Automotive gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens hier achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

X
Bel mij terug