Loading...
Laadruimte betimmeringen 2018-02-19T16:56:27+00:00

Laadruimte betimmeringen

Bedrijfswagen betimmeringen op maat!

Het plaatsen van wand- en vloerbetimmering, tussenschot, dubbele vloeren, ladesystemen en kastopstellingen zijn slechts een kleine greep uit wat wij aanbieden als het gaat om betimmeringen. U beschermt zo uw bedrijfswagen, uw vracht en gereedschap tegen beschadigingen. De inrichtingen van uw bedrijfswagen kunnen geheel naar uw eigen wens op maat gemaakt worden, waarmee wij een oplossing kunnen bieden voor ieder probleem. De betimmeringen van Veth kenmerken zich door de hoge kwaliteit van materialen en de strakke afwerking.

De basisoplossing voor bedrijfswagens bestaat uit vloerplaten en wandbekleding. Dit kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld ladesystemen en kastopstellingen. Wij hebben veel ervaring als het gaat om het plaatsen van dubbele vloeren en diverse kastopstellingen. Door de jaren heen hebben wij voor veel verschillende, grote partijen soortgelijke oplossingen mogen aanbieden. Graag bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze doorontwikkelde systemen op het gebied van houtbouw oplossingen. Heeft u specifieke wensen? Werkelijk alles is mogelijk. Onze specialisten denken graag met u mee voor een inrichtingsvoorstel op maat.

Laat ons u terugbellen

Wilt u door Veth Automotive gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens hier achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

X
Bel mij terug