Loading...
Bedrijfswageninrichtingen 2017-11-21T10:49:00+00:00

Bedrijfswageninrichtingen

Efficiënt werken op locatie met bedrijfswageninrichtingen, die wij geheel naar uw wens inrichten!

U weet zelf als geen ander wat u nodig heeft om uw werk zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk uit te voeren. Met ons ruime assortiment is voor iedere bedrijfswagen een effectieve en duurzame bedrijfswageninrichting beschikbaar. Onze specialisten denken graag met u mee over de optimale bedrijfswageninrichting.

Voor onze bedrijfswageninrichtingen maken wij gebruik van het Bott inrichtingssysteem. Daarnaast bieden wij custom made inrichtingen aan, door middel van betimmeringen. Wij hebben dus altijd een oplossing om uw bedrijfswagen optimaal in te richten.

Naast de bedrijfswageninrichting kan u bij Veth Automotive ook terecht voor elektra-aanpassingen, optische signalering, akoestische signalering en striping. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

3D visualisatie

Ieder bedrijfswagen inrichtingsvoorstel wordt naast een nette en duidelijke offerte voorzien van 3D tekeningen. Dit geeft u een duidelijk beeld van de inrichting en de mogelijkheden in uw bedrijfswagen.

Laat ons u terugbellen

Wilt u door Veth Automotive gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens hier achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

X
Bel mij terug