Loading...
Bedrijfswageninrichtingen 2018-04-25T09:30:35+00:00

Bedrijfswageninrichtingen

Efficiënt werken op locatie met bedrijfswageninrichtingen, die wij geheel naar uw wens inrichten!

U weet zelf als geen ander wat u nodig heeft om uw werk zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk uit te voeren. Een compleet naar uw eigen wens ingerichte bedrijfswagen kan hier goed aan bijdragen. Met ons ruime assortiment is voor iedere bedrijfswagen een effectieve en duurzame bedrijfswageninrichting beschikbaar. Onze specialisten denken graag met u mee over de wijze hoe uw bedrijfswagen optimaal kan worden ingericht.

Voor onze bedrijfswageninrichtingen maken wij gebruik van het Bott inrichtingssysteem. Met de inrichtingssystemen van Bott is het mogelijk om uw  bedrijfswagen in te richten geheel naar uw wens. Daarnaast bieden wij custom made inrichtingen aan. Bedrijfswagens kunnen custom made worden ingericht door middel van betimmeringen. Wij hebben dus altijd een oplossing om uw bedrijfswagen optimaal in te richten.

Naast de bedrijfswageninrichting kunt u bij Veth Automotive ook terecht voor elektra-aanpassingen, optische signalering, akoestische signalering en striping. Neem contact op met onze werknemers om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

3D visualisatie

Wanneer u uw bedrijfswagen wilt laten inrichten door Veth Automotive zal er een inrichtingsvoorstel worden opgesteld. Bijgesloten bij dit inrichtingsvoorstel hoort een nette en duidelijke offerte, maar ook 3D tekeningen. Aan de hand van deze 3D tekeningen krijgt u een duidelijk beeld van de inrichting van uw bedrijfswagen en welke mogelijkheden dit met zich meebrengt.

Laat ons u terugbellen

Wilt u door Veth Automotive gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens hier achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

X
Bel mij terug