Veth Automotive

Pand Veth Automotive

Veth Automotive is een internationale allround leverancier voor het aanpassen, verbouwen en het inrichten van bedrijfswagen tot 5 ton GVW (Gross Vehicle Weight). Door onze jarenlange ervaring en grote vakkennis is ons specialisme het aanpassen van bedrijfswagens tot klantgerichte oplossingen die uw werk efficiënter en gemakkelijker maken.

Veth Automotive kent een lange historie, al sinds 1840 staan innovatie, kwaliteit en langeretermijnrelaties met onze klanten voorop in onze bedrijfsfilosofie. Onze producten zijn toonaangevend en staan garant voor jarenlang gebruikersgemak. Wij kunnen uw bedrijfsauto van alle gemakken voorzien. Van eenvoudig tot aan technisch hoog maatwerk in grote of kleine aantallen, bij Veth Automotive is het mogelijk door middel van de 100% turn-key levering die wij bieden.

Bekijk hier onze producten, indien u vragen heeft over ons of over onze producten neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord en denken graag mee over uw wensen en de mogelijkheden hier in.

Geschiedenis Veth Automotive

Veth Automotive kent een rijke geschiedenis als carrosseriebouwer. Veth bestaat sinds 1840 en heeft in haar historie de meest bijzondere producten gerealiseerd. In de beginjaren was Veth leverancier van karren en koetsen. Eind 19e eeuw kwam de vraag naar carrosserieën voor automobielen. Veth voorzag in die behoefte en ontwikkelde zich tot leverancier van exclusieve carrosserieën en complete voertuigen. Merken als Bugatti en Rolls Royce zijn enkele van de sprekende namen. Na de tweede wereldoorlog is Veth zich gaan toeleggen op  het aanpassen van bedrijfswagens in de ruimste zin van het woord. Een traditie die wij tot op de dag van vandaag in stand houden. In de historie van Veth zijn er inmiddels vele tienduizenden voertuigen gebouwd en aangepast. Wij zien er naar uit uw bedrijfswagen aan deze lange geschiedenis toe te mogen voegen.